Beck & Partners - kezdőlap
Állásajánlat nyomtatása

Vegyész

A Florin Zrt. egy 1957 óta létező, szegedi telephelyű, töretlenül fejlődő cég. Több mint 60 éve foglalkozunk kozmetikai termékek és háztartási vegyi áruk fejlesztésével és gyártásával. Termékkínálatunk folyton bővül, hogy ki tudjuk elégíteni a fogyasztói igényeket. Ehhez a növekedéshez, fiatalos csapatunkba keresünk vegyész kollégát, aki lelkes, szeretne dolgozni és céljai között szerepel egy stabil munkahely megtalálása.

Feladatok:

  • Feladataid közé fog tartozni, hogy részt vegyél természetes és natúr kozmetikai termékek kidolgozásában, fejlesztésében. Kémiai kockázatértékelések és számítások elvégzése, labor szintű és ipari méretű gyártástechnológia kidolgozása is színesíti a munkakört. Rád bíznánk műszeres analitikai mérések elvégzését, valamint termékdossziék összeállítását.

Elvárások:

  • Fontos, hogy egyetemi vegyész- vagy vegyészmérnöki diplomával és minimum 3 éves tapasztalattal rendelkezz. Kiváló írásbeli és kommunikációs készségedre, kreativitásodra és problémamegoldó képességedre számítunk. Munkád során felhasználói szintű informatikai ismereteidre és minimum középfokú angol nyelvtudásodra is szükséged lesz.

Előnyök:

  • Előnyként tekintünk rá, ha van kozmetikai ipar területén szerzett tapasztalatod, német nyelvismereted, végeztél már műszaki analitikai méréseket és/vagy rendelkezel vegyipari szakfordító végzettséggel. Ha dolgoztál már a szakmában angol nyelvterületen, akkor különösen várjuk jelentkezésedet!

Juttatások, ajánlat:

  • Elhivatottságodért cserébe hosszú távú munkalehetőséget, tanulási, fejlődési lehetőséget és választható cafeteria elemeket biztosítunk.

Egyéb információk:

  • Munkavégzés helye: Szeged

Munkatapasztalat:

  • 3-5 év

Elvárt végzettség:

  • Egyetem