Florin állások - kezdőlap

Cégünkről

Florin Vegyipari és Kereskedelmi Zrt.
       
Cégünk 1957-ben alakult Szegeden. Jelenleg is 100% magyar tulajdonban, 70 részvényes kezében van. 80 dolgozónk kitartó munkájával évi 2 milliárd Ft forgalmat bonyolítunk.
 
Néhány fontos állomás a Florin életében:
  • A cég kozmetikai és háztartás-vegyi termékek gyártásával kezdte meg működését.
  • Sana dezodort és Leila körömlakkot 1973 -ban gyártottuk először, mely utóbbinak különlegességét a balatoni ponty pikkelyének feldolgozásából nyert csillámok felhasználása adta.
  • 1989-ben indítottuk el az évi 50 millió darabos gyártási kapacitással rendelkező aeroszol üzemünket.
  • A Florin már akkor is különös figyelmet fordított a környezetbarát technológiák és természetes hatóanyagok alkalmazására. Ennek szimbolizálására 1993-ban egy új zöld logó vált a cég jelképévé.
  • Ugyanebben az évben alakítottuk ki korszerű krémgyártó üzemünket, mely gyógyhatású készítmények (visszérkrém) gyártására is alkalmas.
 
Tudományos háttér
2001-ben több tendert nyertünk fejlesztési területen. Ennek keretében gyógyhatású készítményeket és egyedi hatású kozmetikumokat fejlesztettünk, melyeket komoly kutatási munkálatok előztek meg.
 
Saját termékek gyártása
A Florin tevékenységének középpontjában a kozmetikai termékek, az aeroszolok és a fertőtlenítőszerek fejlesztése és gyártása áll. Ismertebb márkáink: Alex, Fruisse, Florisse, Madlene, Fitte, Sana, Stepton, Pedex, Unitox         
 
ISO 9001
Az ISO 9001 minőségbiztosítási rendszer 1998-ban került bevezetésre. Laboratóriumunk felszereltségét modern mérőeszközökkel, gáz-kromatográffal, HPLC-vel és  UV-spektrofotométerrel bővítettük.
A mikrobiológiai laboratórium lehetővé teszi, hogy folyamatos és rendszeres minőségi vizsgálatok elvégzésével biztosítsuk az állandó jó minőséget a gyártási folyamatok során.
 
 

Florin Vegyipari és Kereskedelmi Zrt.
www.hrfelho.hu