Beck & Partners - kezdőlap
Állásajánlat nyomtatása

Social média felelős

A szegedi székhelyű, kozmetikai termékeket és háztartási vegyi árut gyártó Florin Zrt. fiatalos csapata várja azt a lelkes, precíz munkavállalót, aki hosszú távon szeretne dolgozni és céljai között szerepel egy stabil munkahely megtalálása.

Feladatok:

  • Feladataid közé fog tartozni a marketing alosztályvezetőtől megkapott éves social média terv koordinálása a kiemelt márkák tekintetében. Emellett kapcsolatot tartanál a marketing irodákkal, akikkel havonta egyeztetnél a posztok jóváhagyásáról és mindeközben gondoskodnál a posztok valóságtartalmáról. A munkakörödhöz tartozna a követőszám növelést megcélzó javaslatok tétele, emellett a webáruház értékesítésének növelése, amelyből havi statisztikát készítenél a marketing alosztályvezető felé. Hozzád fog tartozni a webáruház szabályos működéséhez szükséges adatok, dokumentumok meglétének és feltüntetésének biztosítása. Rád bíznánk a webáruház gördülékeny, megbízható és naprakész működését és a webshop admin felületének kezelését. Figyelnéd honlapjaink látogatottságát és aktualizálnád a híreinket.

Elvárások:

  • Fontos, hogy felsőfokú marketing szakirányú végzettséged legyen és minimum 3 éves tapasztalattal rendelkezz social média területen, és legyenek felmutatható eredményeid. Számítunk kiváló kommunikációs készségedre, amely helyt áll a marketing terminológiájában is. Munkád során szükséged lesz haladó szintű számítástechnikai ismeretedre, jó prezentációs képességedre és B kategóriás jogosítványodra.

Előnyök:

  • Előnyként tekintünk rá, ha van tapasztalatod márkaismertség növelésében és örülünk, ha rendelkezel középfokú angol nyelvtudással.

Egyéb információk:

  • Munkavégzés helye: Szeged.

Pozíciószint:

  • Beosztott

Elvárt végzettség:

  • Főiskola
  • Egyetem