Beck & Partners - kezdőlap
Állásajánlat nyomtatása

Export értékesítő - Malen

A kecskeméti székhelyű, háztartási vegyi áru és kozmetikai termékeket forgalmazó Malen Kft. fiatalos csapata már alig várja azt a dolgozni vágyó, jó munkabírással rendelkező, lelkes munkavállalót, aki hosszú távon szeretne dolgozni és céljai között szerepel egy stabil munkahely megtalálása.

Feladatok:

  • A munkába állás első lépcsőfoka, hogy egy alapos, mindent átölelő betanuláson vegyél részt Kecskeméten és Szegeden. Ebben az időszakban proaktív részvételre számítunk tőled a munkában. Betanulásodat követően feladataid közé fog tartozni országon túli új nagykereskedelmi partnerek felkutatása. Rád bíznánk az üzleti tárgyalások lebonyolítását és a szerződéskötéseket. Kiemelt fontosságú tevékenységed lesz, hogy növeld az értékesítést és bővítsd a listázásokat a meglévő partnereknél. Egyéb értékesítéssel kapcsolatos feladataid is lennének, amibe beletartoznak a promóciók koordinálása, napi jelentés és statisztikák készítése a vezetőség felé. Munkád során lehetőséged lesz kiállításokon részt venni.

Elvárások:

  • Fiatalos, lendületes kecskeméti csapatunkba várjuk azt a minimum középfokú végzettséggel rendelkező új kollégánkat, aki értékesítési vagy beszerzői tapasztalattal rendelkezik FMCG területen. Munkád végzéséhez szükség lesz számítógépes ismeretekre, termékismeretre, gyors tanulási képességre és határozottságra. Amennyiben jól kommunikálsz angolul, kitűnő szervezési készséged van és értékesítői vénával rendelkezel, köztünk van a helyed! Munkád során szükséged lesz tárgyalóképes angol szóbeli nyelvtudásodra. Kiemelt elvárás, hogy akár telefonon is fel tudd kelteni az érdeklődést idegen nyelven a termékeink iránt. Utazási hajlandóságodra számítunk (belföld-külföld), így a munkavégzésedhez szükséged lesz B kategóriás jogosítványodra.

Előnyök:

  • Előny, ha a szláv nyelvcsalád valamely nyelvét beszéled. Örülünk, ha ismered a külföldi piacot és a piaci szereplőket. Jó, ha szereztél export értékesítői tapasztalatot.

Juttatások, ajánlat:

  • A munkakör kreativitást és kitartást igényel, cserébe hosszú távú munkalehetőséget, béren kívüli juttatásokat és folyamatos személyes és szakmai fejlődési lehetőséget nyújtunk.

Egyéb információk:

  • Munkavégzés helye: Kecskemét.

Pozíciószint:

  • Beosztott

Elvárt végzettség:

  • Középiskola