Beck & Partners - kezdőlap
Állásajánlat nyomtatása

Külkereskedelmi értékesítő

Szeretnél egy stabil, hosszú távú munkahelyen dolgozni? Célod, hogy fejlődj szakmailag és személyesen? Szeretsz kozmetikumokkal és emberekkel foglalkozni? Nálunk minderre lehetőséged van! Szegedi telephelyű kozmetikai termékeket és háztartási vegyi árut gyártó cégünkhöz keresünk kollégát külkereskedelmi értékesítő pozícióba.

Feladatok:

  • Feladataid közé fog tartozni a vállalat export és bérmunka tevékenységének teljes körű megszervezése, lebonyolítása; kapcsolattartás meglévő ügyfelekkel; meglévő és új külföldi partnerek látogatása; ajánlatok, rendelések, külkereskedelmi szerződések elkészítése. Kihívásokban is részed lesz: megmutathatod, hogy tudod növelni az értékesítési számokat, tudsz új partnereket felkutatni és ki tudsz építeni viszonteladói hálózatot. A későbbiekben lehetőséged lesz arra is, hogy képviseld a céget világszerte kozmetikai kiállításokon.

Elvárások:

  • Fontos, hogy minimum érettségid és haladó MS Office ismereteid legyenek. Munkád során aktív, tárgyalóképes angol nyelvtudásodra, valamint B kategóriás jogosítványodra, vezetési rutinodra és utazási hajlandóságodra szükség lesz. Külkereskedelemben szerzett tapasztalataidra is számítunk.

Előnyök:

  • Előnyként tekintünk rá, ha rendelkezel felsőfokú kereskedelmi végzettséggel, dolgoztál már külföldön, ismered a kozmetikai piacot vagy éppen bármilyen más nyelven tudsz kommunikálni.

Juttatások, ajánlat:

  • A munkakör kreativitást, elhivatottságot és önálló munkavégzést igényel, cserébe hosszú távú munkalehetőséget, béren kívüli juttatásokat és fejlődési lehetőséget nyújtunk.

Egyéb információk:

  • Munkavégzés helye: Szeged.

Pozíciószint:

  • Beosztott

Elvárt végzettség:

  • Középiskola